16 mars 2010

Paket

Min "bästis" har fyllt år och hon önskade sej en mörkgrå lövsjal. Detta är resultatet och jag hoppas verkligen att hon blev glad och att det var ok med denna väldigt mörk gråa färgen.Carolina har gjort sjalen i fyra olika färger. Jag förstår varför för den är väldigt fin och rolig att sticka. Jag har använt alpacka tillsammans med vivaldi och stickor 7. Det gjorde att det gick relativt snabbt även om varven i slutet var långa, som alltid när man stickar sjalar.

/Lisa

7 kommentarer:

 1. Vem skulle inte bli överlycklig över att få en så vacker sjal! Och mörkgrått är ju sååå snyggt!

  SvaraRadera
 2. Förresten, vad är det för mönster? Det där med stickor nr 7 låter lockande!

  SvaraRadera
 3. Vilken toppenfin sjal!! Jag undrar också vad det är för mönster? //anette

  SvaraRadera
 4. Hej på er båda,

  Mönstret är ifrån Strikk i Göteborg. Carolina köpte det för ett par år sedan. Vet inte om det går att hitta det på deras hemmsida som är strikk.se. Kan annars låna ut mitt. Maila till avigaoch2rata@live.se i så fall.
  /Lisa

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag försökte skicka mail, men trots att jag kopierade er adress och klistrade in,fick jag svaret att det gick inte att skicka,för det fanns ingen som matchade det namnet? Jag ville gärna låna det mönstret. Skulle du vilja skicka ett mail till mej som jag kan svara på, så jag kan skicka det jag redan har skrivit. Detta blev väldigt rörigt, men jag hoppas det går att förstå;) anette.engdahl@live.se

  SvaraRadera
 6. Hej , Jag inser att det nog är samma eller i allafall liknande mönster som jag håller på med (sakta men säkert!) Dock är inte den fina uddkanten med på min. Är den virkad? Kan man få en snabbförklaring till bara kanten?

  Marika

  SvaraRadera
 7. Hej -

  Är sjalen densamma som den som kallas "Lövfald" på Strikks hemsida? Den är väldigt vacker och jag skulle gärna vilja sticka den.

  Anett

  SvaraRadera