16 augusti 2010

Turkiska sockor


Mycket återstår men jag har kommit en bra bit på väg med mina turkiska sockor. Det är en utmaning att hålla ordning på alla trådar och färger. Inget man gör samtidigt som man tittar på TV eller sitter och pratar, i alla fall inte jag.

I mönstret skulle man ha 14 olika färger men jag snålade lite och köpte 9 färger så några får återkomma på foten. Tror inte att det kommer att göra något. För de känns hemska färggranna ändå.


Så här skall de se ut när de är klara. Har en känsla av att den ena sockan kommer att få ligga och vänta på sin kompis ett tag för just nu finns det så mycket annat som jag är sugen att börja på.


/Lisa

12 augusti 2010

Höstprojekt

Oj vilket långt blogguppehåll vi har haft. Sommaren har gått snabbt och datorn har fått stå ganska oanvänd. Men det har stickats en heldel både hos mej och hos Carolina.

Nu när allt börjar bli sej likt igen börjar man på allvar att dra igång med nya höst projekt Det finns så mycket snyggt och roligt att välja mellan. Har börjat på en virkad kofta och två par strumpor håller på att avslutas. Har lite svårt att göra två lika av något och vill helst dra igång något nytt när ena strumpan är klar.




Har hittat ett antal fina mönster på Stitch Nations hemsida och skall inom de närmaste dagarna unna mej lite tid i någon garnbutik.
/Lisa