8 juni 2010

Strumpor
Har definitivit hamnat i strumpträsket. Håller som bäst på med tre par. Stickar lite på det paret jag känner mej mest sugen på just för tillfället. Ett par rosa pomatomus är på gång och de kräver lite koncentration ifrån min sida. Det skall bli spännande och se hur jag klarar att få till hälen. Har tidigare bara stickat istickade hälar. Har aldrig heller stickat med så tunna stickor men det går ju det också.

Lånade för ett litet tag sedan en bok med mönster på många roliga sockor. Och föll för ett par "Turkiska sockor" i 14 oloka färger som syns längst ner till höger på bokens framsida. Har hunnit sticka två färgrapporter men kan inte hitta min kamera. Återkommer till dessa strumpor när jag kommit lite längre. Men kan rekommendera boken.


Har även börjat på ett par egna randiga sockor. Har gjort ett par tidigare och använder dessa nästan varje dag så nu skall det bli ett par till. Tycker så mycket om garnet och alla färgerna som det finns i. Det ärSvarta Fårets Raggsocksgarn som visat sej hålla hemskt bra och dessutom finns i många roliga färger.
/Lisa