29 september 2009

Väst med flätor

Har efter några veckor blivit klar med min väst. Blev riktigt nöjd och har redan hunnit använda västen flera gånger senaste veckan. Mönstret är från Marks and Kattens och gick snabbt och enkelt att sticka men jag tycker själv (som den nybörjare jag är) att den ser mer avancerad ut än vad den var. Garnet är Marks and Kattens eco ull och jag blev helt helt såld på garnet och funderar som bäst på vad jag skall göra i det härnäst.

Har påbörjat en sjal i baby eco ull och den är lika rolig att sticka.
Återkommer snarast med bilder på den.



/Lisa

27 september 2009

Vårkoftan som blev en höstkofta!

Började att sticka i vintras efter att ha följt med Carolina till en garnaffär. Det blev en rätstickad sjal och sedan dess har jag varit fast. Mitt andra projekt blev denna virkade kofta från
Marks & Kattens (mönster 06090).

Påbörjade koftan tidigt i våras (första virkningen sedan lågstadiet) och det har krävts både tid och en hel del upprepningar innan jag blivit nöjd. Nu är den äntligen klar och det får bli en höstkofta istället för en vårkofta som det var tänkt ifrån början.


Har bara en detalj kvar och det är något slags knäppning. Mönstret var utan men jag skulle vilja kunna knäppa den på något snyggt och enkelt sätt. Någon som har några förslag?



/ Lisa